tirsdag den 8. februar 2011

Flight 19

Denne side begynder på afdelingsniveau af Bermuda-Triangle.Org, der alene omhandler Flight 19.Afskaffelsen af hele denne eskadrille af 5 US Navy Avengers blev betragtet som så ekstraordinært, at det blev afsæt for at undersøge Bermuda Trekanten. I 1962 Allan W. Ekert skrev en sensationel brik i den amerikanske Legion Magazine. I det han introducerede fængslende dialog mellem "flyvning leder" og "tårnet". Legend, sandhed, myte og fejl sprang fra denne artikel, og til denne dag mange mennesker har en meget forvirret eller skæve billede af Flight 19, den egentlige flyvning , mænd, myten og vigtigst, de faktiske omstændigheder.
    Meget, der er på denne underordnet websted har været oppe før, og blev taget ned i 2005. Det er nu blevet erstattet samtidig med offentliggørelsen af Gian J. Quasar 's bog fløj de ind i Oblivion, August 4, 2010. Quasar's faglitterære redegørelse har længe været forventet. Håndskreven det hjalp inspirere resolutionen i Kongressen den 17. november 2005. Dette underafsnit er blevet mere end bare en teaser. Det har bragt Quasar egen teori om Okefenokee Swamp i forgrunden af debatten. Nu, da hans bog er ude, dette site fungerer som en god kammerat og vil indeholde opdateringer og oplysninger, som de bliver tilgængelige.Kvasar er den første til virkelig at undersøge dette fænomenale forsvinden med et øje til at sætte i orden, hvad der virkelig skete. Dette førte til afsløringen en afgørende bevis, der kan føre til den endelige opdagelsen af Flight 19. De fløj ind i Oblivion indeholder overraskende oplysninger om sin søgen efter flyvningen. For første gang alle de dialog, der tales af piloterne er bragt frem i lyset og placeres i en sammenhæng. Billeder aldrig før set er introduceret til offentligheden. Quasar tilbyder nogle spændende hypoteser plus chips væk populariseret teorier. Var søgning piloter drømmer da de hørte det fly senere samme aften? Var det fly leder, løjtnant Charles Taylor, virkelig skylden? Var piloter "simpelthen efter lederen" eller har en underordnet overtage? Var der pligtforsømmelse fra den del af Navy? Hvem eller hvad var virkelig skylden? Alt dette er besvaret, før han udforsker banebrydende mulighed flyvningen forsvandt over land.
untitled
Den "land skjælvende jorden " - 700 kvadrat miles af det, plus 15.000 alligatorer, surt vand, tørv, skummel, kødædende bugs og flytte øer - en legende af det tabte, at de fleste amerikanere ikke engang ved eksisterer. Quasar's beviser har været så fængende det inspirerede hans egen eftersøgning og History Channel og ABC har har brugt tusindvis af dollars, efter fører til afdække den sidste hvilested for "Lost Squadron".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar